
Rize'ye özel Ramazan tedbirleri
Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, ilde Rmazan ayının huzur içinde geçmesi için özel ek tedbirleri aldıklarını söyledi.
Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Ramazan ayının daha fazla huzur ve güven ortamında geçmesi, vatandaşların rahat olmaları için Ramazan ayında çalışmalarını artırdıklarını söyledi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında bazı ek tedbirler aldıklarını ifade eden Demirtaş, ''Özellikle iftara yakın saatlerde trafiğin işler tutulması için bazı trafik düzenlemeleri yaptık. Bu saatlerde ek trafik ekipleri görevlendirdik. Vatandaşların yoğun olduğu yer ve saatlerde de ek tedbirler aldık'' dedi.
Ramazan ayının getirdiği sabır ve hoşgörünün vatandaşlara yansıması dileğinde bulunan Demirtaş, ''Rize'de meydana gelen olaylar diğer illerle kıyaslandığında oldukça az. Rize'de suç oranları zaten Türkiye ortalamasının altında. Ancak Ramazan ayının daha fazla huzur ve güven ortamında geçmesi, vatandaşların rahat olmaları için bu ayda çalışmalarımızı artırdık'' diye konuştu.
MOBESE KAMERALARI ARTIRILAIYOR
Demirtaş, Rize'nin bir süreden beri MOBESE ile 24 saat gözlendiğini kaydederek, ''Böylece Rize daha da güvenli hale geldi. Şu anda MOBESE kamerası olmayan bazı ara sokaklar ile okul önlerinde de kamera sistemi kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.
Vatandaşların şikâyetlerini 155 Polis İhbar Hattına bildirmelerini isteyen Demirtaş, yapılan ihbarların mutlaka değerlendirileceğini sözlerine ekledi.
HABERE YORUM KAT