1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Rybak, Popstar'dan elenmiş!
Rybak, Popstar'dan elenmiş!

Rybak, Popstar'dan elenmiş!

54. Eurovision Şarkı yarışmasında Norveç'e birinciliği kazandıran Alexander Rybak, ülkesinde düzenlenen popstar yarışmasından elenmişti.

A+A-

23 yaşındaki Rybak, başarının sırrının 'Rusların melankolisi' ve 'Norveç'in mutluluğunun' yarışmada bir araya getirmek olduğunu açıkladı.

Belarus asıllı Alexander Rybak yarışmayı kazanmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, 'Norveç'teki popstar yarışmasını en iyiler arasında olmadım için kaybettim, Eurovision'uysa en iyi şarkıcılardan biri oldum ve bir hikaye anlattım için kazandım' dedi.

Rybak, 'Minsk doğumlu olmasının yarışmayı kazanmada etkisi olup olmadığı' sorusuna ise şu cevabı verdi 'Rusya'da halk nostalji ve melankoliden hoşlanır. Norveç'teyse biz dünyanın en mutlu insanlarıyız. Bu ikisinin karışımı başarının anahtarı oldu.'
İŞTE NORVEÇ'E BİRİNCİLİĞİ GETİREN PERFORMANS...


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız