1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu baba ocağı Rize'de
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu baba ocağı Rize'de

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu baba ocağı Rize'de

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bakan olduktan sonra Kahramanmaraş ziyaretinin ardından ikinci ziyaretini, baba ocağı Rize'ye gerçekleştirdi.

A+A-

Hasan Fehmi Demir - Ali Maşalacı
RİZE (İHA) - 
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bir dizi ziyaret kapsamında baba ocağı Rize'ye geldi.

bakan1-023.jpg

Hava yoluyla Rize-Artvin Havalimanı'na inen Bakan Memişoğlu buradan karayolu ile Rize merkeze geldi.

bakan2-018.jpg

Atatürk Caddesi'nden başlayarak kentsel dönüşüm kapsamında yeni faaliyete giren Belediye Blokları'nı ziyaret eden Memişoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yağmura aldırış etmeyen Bakan Memişoğlu, "Islanmayı özlemişim" diyerek ziyaretlerini ara vermeden sürdürdü.

Daha sonra bir taksi durağında taksici esnafı ile bir araya gelen Memişoğlu durak üyeleri ile çay içerek sohbet etti. Memişoğlu'na Rize ziyaretinde Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

bakan3-017.jpg

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Memişoğlu, "Rize güzel bir şehir, özlemişiz. Islanmayı da Rizelileri de özlemişiz. Daha iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz. Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlık hizmetinde daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

bakancenaze5.jpg

Bakan Memişoğlu Rize'de cenazeye katıldı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Rizeli Bürokrat Yahya Kanbur'un cenazesine katıldı.

kanbur4.jpg

62 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve aslen Rizeli olan Artvin Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Yahya Kanbur bugün son yolculuğuna uğurlandı.

bakancenaze6.jpg

Rize Merkez Sahil Camii'nde ikindi namazının hemen ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanan Kanbur'un cenaze törenine Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci'nin yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bir önceki dönem Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yakınları ve sevenleri katıldı.

bakancenaze7.jpg

Merhum Kanbur cenaze namazının ardından Zincirliköprü köyü Güneli mahalle merkez camiinin yanındaki aile kabristanlığına defnedildi.

bakancenaze9.jpg

Artvin Valisi Ünsal'dan taziye mesajı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Kanbur'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

bakancenaze8.jpg

Mesajda, “Valiliğimiz bünyesinde görev yapan İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürümüz Yahya Kanbur, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum müdürümüz Yahya Kanbur'a Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve tüm valiliğimiz çalışanlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

bakancenaze10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum