1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sarhoşlardan bıkan Rizeli yola zincir çekti
Sarhoşlardan bıkan Rizeli yola zincir çekti

Sarhoşlardan bıkan Rizeli yola zincir çekti

Rize’de sarhoşlardan rahatsız olan bir kişi evinin bulunduğu mahalle yolunu zincirle araç ulaşımına kapattı.

A+A-

Rize’nin Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaşındaki Nihat Yılmaz, evine giden yolun sürekli içki içen vatandaşlar tarafından mekan olarak kullanılması üzerine ilginç bir yola başvurdu.

Yılmaz, sarhoşların ve gayri ahlaki ilişki yaşayan gençlerin yolu kullanmaması için yol girişine araçların geçişini engelleyecek şekilde zincir çekti.

yol1.20131112162656.jpg

Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bu yoldan evime gidiliyor. Geceleri içki içen kişiler araçları ile bu yola giriyor. Benim ailem bu yolu kullanıyor. Birkaç kez oğlum burada kavga etmek zorunda kaldı. Araçları ile yola kadın getirenlerde oluyordu. Mecburen yolu zincirle kapatmak zorunda kaldım. Şimdi biz geçeceğimiz zaman yolu açıp sonra zinciri kapatıyoruz” dedi.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum