1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Sarp'ta düzeni bozan Gürcü tarafı
Sarp'ta düzeni bozan Gürcü tarafı

Sarp'ta düzeni bozan Gürcü tarafı

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Sarp Sınır Kapısı’nda oluşan TIR kuyruklarının Gürcistan ülkesinden kaynaklandığını söyledi.

A+A-

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, yaptığı açıklamada, 218 TIR'ın Sarp Sınır Kapısından Gürcistan ve Kafkas ülkelerine geçmek için beklediklerini belirtti.
Vali Aydoğdu "Kemalpaşa beldemize kadar yaklaşık 5 kilometrelik bir kuyruk oluştu. Bu sorun bizim Türk tarafındaki kapımızdan kaynaklanmıyor. Sorun Gürcistan'da kapılarla ilgili kurumların görev değişikliklerinden kaynaklanıyor” dedi.

Öte yandan Vali Aydoğdu, Hopa-Sarp Karayolunda Sarp Sınır Kapısı'nı kullanarak Gürcistan ve Kafkas ülkelerine geçmek için sırada bekleyen TIR'ları sollayan ve düzeni bozan TIR şoförlerine, Artvin Valiliğince alınan kararlar doğrultusunda, 140 TL idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız