Ankara'da ikinci cephanelik şoku

Sincan Yenikent'te başlatılan kazılarda yine yere gömülmüş silahlar bulundu. SON DAKİKA

Ankara'da başlatılan kazılarda yerin altına gömülen silahlar bulundu. Edinilen ilk bilgilere göre bulunan silahlar arasında lav silahları da var. Bulunan ailahlar arasında roket atar ve patlayıcılar da olduğu vurgulanıyor.

KROKİ BU KEZ YARBAY'IN EVİNDEN ÇIKTI
Yapılan kazı, Ergenekon soruşturması kapsamında aranan ve bugün teslim olarak Mamak Askeri Cezaevi'ne konulan Yarbay Mustafa Dönmez'in evinden çıkan krokiye göre yapılıyor. Yarbay Dönmez'in evinden de çok sayıda silah ve patlayıcı madde çıkmıştı.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Ankara Yenikent'teki Ermeni Mezarlığı yanında bulunan, kullanılmayan bir evin bahçesinde arama yapıldığı bildirildi.

BOŞ BİR EVİN BAHÇESİ KAZILIYOR
Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında Ankara'da yapılan aramalar sırasında bir zanlının evinde bulunan bilgi ve belgeler doğrultusunda Sincan Yenikent'te Zir Vadisi olarak bilinen mevkide, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince arama başlatıldığı belirtildi. Aramanın vadideki tarihi Ermeni mezarlığı yanındaki boş bir evin bahçesinde devam ettiği kaydedildi.

BÖLGEYE GİRİŞ YASAKLANDI
Arama yapılan yere giden yol üzerinde önlem alan polisler basın mensuplarının bölgeye girişini engelledi. Bölgede gerekli önlemler alındıktan sonra basın mensuplarına izin verilebileceği belirtildi.

YURT VE DÜNYA Haberleri