Azgın boğa manzaraları / VİDEO

Sahibinin elinden kurtulan azgın boğa TEM otoyolunu birbirine kattı. Azgın boğa tam 4 saat sonra teslim oldu.

Saatler süren kovalamacının ardından boğa, bariyerlerin arasında sıkıştı. Sahibi onu bağlamak istese de başarılı olamadı.

 İpini koparan boğa gösteriye kaldığı yerden devam etti.

Boğanın sahibi bu kez demir çubuk kullandı. Ancak boğa sahibini de önüne katıp kovalamaya başladı.

Bir türlü yakalanamayan azgın boğa trafiği alt-üst etti

Boğa 4 saatlik kovalamacanın ardından nihayet yorgun düştü.

Devreye giren polislerin de yardımıyla teslim oldu.


ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN BOĞAYI İTFAİYE KURTARDI

Bahçelievler'de, bağlı olduğu inşaatta asansör boşluğuna düşen boğa, itfaiye tarafından kurtarıldı. Kurban Bayramında kesilmek üzere sahipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Gazi Sokaktaki bir inşaatta bekletilen boğa, bağlı olduğu ipten kurtularak asansör boşluğuna düştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vinç yardımıyla yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından boğayı düştüğü yerden çıkardı. Boğanın sahiplerinden Talip Akçay ve Zeki Dağ, kurbanlığın yaralanmadan çıkarılmasına sevindiklerini ifade etti.

SAHİBİ İLE BİR GAZETECİYİ HAFİF YARALAYAN KURBANLIK BOĞA, 2 SAATTE ETKİSİZ HALE GETİRİLEBİLDİ

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde kamyonetten indirilirken kaçan ve sahibi ile bir gazeteciyi hafif şekilde yaralayan kurbanlık boğa, 2 saatte etkisiz hale getirilebildi. Alınan bilgiye göre, Murat Alçıkmaz ve 6 yakınının Yunuseli Mahallesi'nden satın aldığı kurbanlık boğa, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kamyonetten indirilirken kaçtı.

Mudanya yoluna doğru kaçan boğa kendisini yakalamak isteyen sahibi Murat Alçıkmaz ile olayı görüntülemeye çalışan Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Harun Kaymaz'ı hafif yaraladı. Bu sırada kaçmaya devam eden boğa, İzmir Yolu Caddesi'nde refüjlere geçerek, yeşil alanda beklemeye başladı.

Belediye ekiplerinin 5 kez tabancayla uyuşturucu iğne yaptığı boğa, yaklaşık 2 saat süren çabanın ardından boynuna ip geçirilerek yakalandı. Sahiplerine teslim edilen boğa, bir kamyonete konularak götürüldü.

YURT VE DÜNYA Haberleri