Bakırcı'dan Kasap'a bir bardak Andon suyu!

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı Başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyarete ayrıca AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, belediye başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Ak partili Rize Belediye Başkanı ve aynı zamanda Andon Su Birliği Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediyesinin Türkiye'de vatandaşına sağlıklı su veren sayılı belediyeler arasında olduğunu söyleyerek "Rize Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan su tesisimiz, çalışma arkadaşlarımız tarafından sağlıklı bir şekilde yönetilmektedir. Ben de suyumuzun kalitesinin vermiş olduğu güvenle şebekelerimizden akan Andon suyu haricinde su tüketimi yapmama kararı aldım. Şimdi yeni bir çalışma içerisindeyiz. Andon suyunda olası bir su arızasını göz önüne alarak bu şehri susuz bırakmamak adına yeni bir alternatif su şebekesi oluşturma çalışması içerisindeyiz. Ekip arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir." dedi.

BAŞKAN ADAYI KASAP, ANDON SUYUNU TATTI

Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı dikkatle dinleyen AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, içme suyu ile ilgili yapılan açıklamaların ardından bir bardak Andon suyu isteyerek tadına baktı.

Rize Haberleri