CENGİZ YILDIRIM
AK Parti Pazar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın sözleri damgasını vurdu.
Pazar Belediye başkanı Ahmet Basa, köyde yaşayıp şehirde hizmet bekleyenlere sitem ederek, “Bizim belediye olarak en önemli gelir kaynağımız, İller Bankası’ndan kişi başına aldığımız destektir. Komşu ilçelerimizin gelişmişliğini ikide bir önümüze getirenler, belediyeden hizmet alıp hala köy nüfusunda kayıtlı duruyorlar. Komşu ilçelerin şehir ve köy nüfusuna bakalım bir de Pazar’a bakalım. Bunu düzeltmemiz lazım.” dedi.
HABERİN VİDEOSU:
Toplantıda Pazar ilçe teşkilatının yapısından bahseden AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız "Teşkilat bir siyasi partinin omurgasıdır. Teşkilat vücudun kılcal damarları gibidir. Bu damarlar vücudun en ücra köşelerine nasıl kan taşıyor ise, biz de en ücra mahallelere kadar uzanarak ülkenin nabzını tutuyoruz." diye konuştu.
Son olarak Pazar teşkilatı ile ilgili değerlendirme ve Pazar'daki seçim stratejileri ile ilgili bir bilgilendirme yapan AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı, "3 Kasım 2002'de her yönü ile zaafa uğratılmış iflas ettirilmiş bir ülke devraldık. Bugün ise Cumhuriyet tarihinin en büyük büyüme hamlelerini gerçekleştirmiş, otoyolları ile tünelleri ile hastaneleri ile adliyeleri ile dönüşüm projeleri ile köy yollarıyla adeta yeniden imar edilmiş; İnsan hakları özgürlükler ve demokratikleşme bağlamında çok ciddi mesafe kat etmiş bir Türkiye var. Sıra dışı işleri sıra dışı insanlar başarır. Bu başarının altında cesur ve çalışkan bir lider, arkasında ise vefakar ve çok çalışkan bir teşkilat var. bundan 15-20 yıl sonra bu dönemin tarihi yazıldığı zaman, yaptığımız vazifenin kutsallığı çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Ve o gün bizler, bende bu dönüşüme katkı sağlayanlardanım, bu çorbada benim de tuzum var, bu ülkenin dönüşümünü bizler sağladık diyebilmenin manevi hazzını ve gururunu yaşayacağız. Çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatabileceğimiz destansı hikâyelerimiz olacak" ifadelerini kullandı.