AK Parti Rize Milletvekili ve Ulusal Çay Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu, Çaykur'un özelleşmeyeceğini, üst kurul oluşturulacağını; fındık, çay, incir, kayısı, zeytin gibi tarım ürünlerinin bir kurul çatısı altında birleştirileceğini, dolayısıyla bu dağınıklığın giderileceğini söyledi.
CEVABI OLMAYANLAR BOŞ KONUŞMASIN!
Ali Bayramoğlu, Çay Kanunu Taslağı’nın son aşamaya geldiğini belirterek, "Konuyu siyasete çekip, küçük hesap yapanlar, buradan prim yapmak isteyenler yanılıyorlar." dedi.
"Tartışma, eleştiri başarı getirir" diye konuşan Bayramoğlu, şunları söyledi: "Çay sektörünün içinde bulunan bir kişi olarak, Ulusal Çay Konseyi ve Rize Ticaret Borsası olarak sadece çay sektöründe değil, bölgede fındığı da ilgilendiren, Malatya’da kayısıyı ilgilendiren, İzmir’de inciri ilgilendiren geniş kapsamlı çalışma başlattık. Tüm görüşler doğrultusunda son kararı vereceğiz. Cevabı olmayanlar boş konuşmasınlar, görüş getirsinler.”