Gündoğdu, Kopuz ile yola devam etti

Öğretmenler evinde yapılan AK Parti Gündoğdu beldesi 4. olağan kongresinde, Bilgin Kopuz, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, il kadın kolları ve gençlik kolları, Gündoğdu teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı.

Gündoğdu Beldesi 4. Olağan Kongrenin Divan Başkanlığını yürütmek üzere divan başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından AK Parti Gündoğdu Belde Başkanı Bilgin Kopuz bir konuşma yaptı.

Kopuz konuşmasında, AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar 3 genel, 2 yerel ve 2 referandum olmak üzere 7 seçim kazanmış bir partide bulunmanın gururunu yaşadığını belirterek, ‘’Heyecanımız, aradan geçen 10 yıla rağmen halen tazeliğini korumaktadır. Öncelikle bu başarının millete ait olduğunu ifade etmek istiyorum. AK Parti milletimizin duygularına ve hissiyatına tercüman olmuş, bu ülkeyi milletle beraber yönetmiştir, yönetmeye de devam etmektedir. ’’ diye konuştu.



Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı bugüne kadar önemli çalışmalar yapan Gündoğdu teşkilatını tebrik ederek yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Hikmet Ayar,  2002 yılında Türkiye’yi adeta iflasla teslim aldıklarını belirterek, ‘‘Çok kısa bir zamanda, ülkemize çok önemli ekonomik, siyasal, sosyal ve demokratik gelişimler sağlayan Ak Parti, kuruluşunun onuncu yılını başı dik, alnı açık ve milletinin desteğini çok güçlü bir şekilde yanına alarak kutluyor. Bizler, bu kutlu teşkilatın birer neferi olarak, yüksek bir arzuyla partimize, liderimiz olan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyona katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ülkeyi adeta baştanbaşa yeniden imar eden, köhnemiş bir devlet yapılanmasını modernize ederek kalkınma hamlelerini gerçekleştiren, cumhuriyet tarihi içinde belki ilk kez olmak üzere halktan aldığı yetkiyi halkına hizmet etmek şuuruyla kullanan bir siyasi kültür ortamını oluşturan bu büyük liderle çalışma fırsatını bizlere verdi. Ve o lider sayesinde kendi problemlerini dahi çözemeyen bir devlet bugün bölgenin problemlerini çözmek hususunda başrol oynuyor. ’’dedi.



Protokol konuşmalarının ardından aday yönetimin tanıtımı yapıldı. Daha sonra oylama işlemine geçilerek tek liste olarak kongreye giren Bilgin Kopuz yeniden AK Parti Gündoğdu belde başkanı oldu. Kopuz’un yönetimi şu isimlerden oluşuyor; İsmail Hakkı yıldız, Alim Kahveci, Mehmet Balcı, Zafer Kopuz, Osman Özdemir, Mehmet Derya, Ömer Kopuz, Sayim Aydın, Memiş Kara, Şemsettin Kopuz, Osman Oğur, Hasan Karamahmutoğlu, Gülsüm Akarsu ve Serap Kopuz.
 

Rize Haberleri