PAZAR53
Rize Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinden Sinop ili Boyabat ilçesi kaymakamlığına atanan, önceki dönem Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e, eski görev yeri Pazar’dan sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.
Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ile köy muhtarları ve Pazar Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Memoğlu; Ümit Hüseyin Güney’i Boyabat Kaymakamlığındaki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Özel otobüsle Pazar’dan Boyabat’a giden heyeti ilçede karşılayan Kaymakam Güney, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Pazar’dan kalkıp buralara kadar otobüsle gelen değerli muhtarlarımız, TSO başkanımızın bu ziyaretleri beni gerçekten de duygulandırdı. Sizlerle birlikte, el ele vererek, Pazar’da çok güzel çalışmalara imza attık. Sizin bu kadirşinaslığınız karşısında inanın çok mutlu oldum.” diye konuştu.
Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı da yaptığı konuşmada, “Sizler Pazar’da cesaretli ve kararlı çalışmalarınızla tarihe geçtiniz. Özellikle yapılan tüm çalışmalarda muhtarlarımızla kurmuş olduğunuz diyalog bizler için unutulmaz bir birlikteliğin de başlangıcı oldu. Sizleri her zaman saygı ve sevgi ile yad edeceğiz. Boyabat’a giderken ilçemizde bizleri onurlandıran ziyaretlerinizin ardından sizlere yeni görev yerinizde başarılar dilemek için geldik. Sabah erken saatlerde geldiğimiz Boyabat’ta esnafın da bizlere karşı çok güzel bir ağırlaması oldu. İlçe gerçekten güzel ve hizmete layık bir yer. İnşallah burada da yapacağınız çalışmalarla örnek olacağınıza inanıyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.
Pazar TSO Başkanı Mustafa Memoğlu da Kaymakam Güney’e yeni görev yerinde başarılar diledi.
Makam ziyaretinin ardından Kaymakam Ümit Hüseyin Güney hem Boyabat ilçesi hem de Sinop ilinde Pazarlı misafirlerini ağırlayarak, kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi.
Günübirlik gerçekleşen ziyaretin ardından Pazar heyeti aynı otobüsle ilçeye geri döndü. (Kaynak: pazar53.com)