Hızır Aslıyüksek, Adli Tıp'a geçti

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Rize, Ardeşenli Doktor Hızır Aslıyüksek Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı oldu.

Fatih Sultan KAR
Kısa bir süre önce doktorasını başarısıyla tamamlayarak Yardımcı Doçent ve Adli Tıp Enstitüsü Tıp Bilimleri Anabilim Dalı üyesi olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Rizeli Dr. Hızır Aslıyüksek, Adalet Bakanı Ahmet Kahraman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzalarını taşıyan üçlü kararname ile Adlı Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Sağlık dünyasının Hızır’ı olarak bilinen Hızır Aslıyüksek’in bu başarısı kendisini tanıyan, bugüne değin yardımı dokunan binlerce hasta ve hasta yakının ile sağlık camiası ve Rize kamuoyunda büyük sevinç uyandırdı.

Rize Haberleri