İlyas Salman'ın Milli Takım öfkesi!

Sinemacı İlyas Salman, Çorum'da Milli Takım'ın galibiyetine sevinemediğini belirterek, "Türk Milli Takımı, Milli değil ümmidir" dedi.

Kanser olan ve tedavisi devam eden Çorumlu Ozan Haydar Öztürk için düzenlenen Yardım ve Dayanışma konseri için Çorum'a giden İlyas Salman, Milli Takım'ın Almanya ile yapacağı yarı final maçı nedeniyle konseri kısa tutulmasına tepki göstererek, "Bugün Milli Takımın Almanya ile maçı var. Milli Takımın galibiyeti de zaferi de bizi ilgilendirmiyor. Çünkü milli takım bizi temsil etmiyor." dedi.

İlyas Salman, Hükümeti, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı ve Milli Takımı eleştiri yağmuruna tutarken, "Milli Takımın galibiyetine sevinemiyorum. Çünkü Milli Takım galibiyet gelince Başbakan göbek atıyor. Türkiye'ye gelince de halka kazık atıyor. Türk Milli Takımı milli değil ümmidir. Çünkü Arabistan yanlılarına hizmet eden bir takım benim milli takımım olamaz." şeklinde konuştu.

İlyas Salman konuşmasının ardından kısa bir türkü konseri verdi ve daha sonra Musa Eroğlu, Nurdan Kandemir, Cangül, Hüseyin Çırakman gibi 15 halk ozanı da bir konser verdi.

YURT VE DÜNYA Haberleri