'Kış gelirken bir doğa gezisine çıkılırdı' diyenlere

ÇAYDOSK, farklı mimarı yapısı, çiçeğin onlarca çeşidi ve İkizdere dolma taş evleriyle dikkat çeken Marbudam Yaylası'na günübirlik gezi düzenleniyor.

Çayeli Doğa Sporları İhtisas Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından 18 Kasım Pazar günü Çayeli'nin Senoz Vadisinde bulunan İncesu Köyü Marbudam Yaylası'na günü birlik bir doğa gezisi düzenliyor.

Yürüyüş sorumlusu Ahmet Fethi Sandıkçı, (0532 497 21 80) Marbudam'ın en önemli özelliklerinin; farklı mimarı yapısı, çiçeğin onlarca çeşidi ve İkizdere dolma taş evlerinin muhteşem güzelliği olduğunu ifade ederek, “Şehrin Stresinden gürültüsünden uzak bir günü yaşamak için bize katılmanız yeterli. Etkinliğe katılacak dostlarımızın 13 Mayıs Pazar sabahı saat 08.00’de Mehmet Akif Ersoy Meydanı’nda hazır olmaları gerekmektedir. Rezervasyonlar; araçların hazırlanması için en geç cumartesi akşamı 18:00 kadar yapılması gerekmektedir. Katılımcıların hava şartlarına uygun giysiler giymeleri güneş gözlüğü, güneş kremi ve yiyeceklerini beraberinde getirmelerini önemle rica ediyoruz.” dedi.

 

Rize Haberleri

Pazar'da 2 çocuk annesi kadın odasında ölü halde bulundu