Mesut Yılmaz ve Cindoruk'a çizik!

Encümen'i Danış Başkanı Karaduman, mesut Yılmaz ve Cindoruk'un genel başkanlık için uygun olmadığına karar verirken bakın lider olarak kimi seçti:

Hüsamettin Cindoruk'u tekrar siyasete dönmesi için ikna eden Encümen-i Daniş'in Başkanı Necmettin Karaduman, genel başkanlık için asıl adayının Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Süheyl Batum olduğunu söyledi.

TBMM eski Başkanı Karaduman, DP ile Anavatan arasındaki birleşme çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Bu birleşmenin sağlanması için iki tarafla da görüşmeler yapıyorum" dedi. Cindoruk'u siyasete dönmesi için kendisinin ikna ettiğini ifade eden Karaduman, ancak genel başkanlık için asıl adaylarının Batum olduğunu söyledi.


YENİ İSİM GEREKİYOR
Türkiye'nin böyle bir siyasi harekete ihtiyacı olduğunu kaydeden Karaduman, ANAP eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın "Benim liderlik hedefim yok" açıklamaları için "Bu Sayın Cindoruk'la da Sayın Yılmaz’la da olmaz. Kafamızda yeni bir lider var unun üzerinde çalışıyoruz. Yeni lider adayımız sayın Süheyl Batum'dur. Kendisi de çok hevesli. Birleşme'den sonra onun adaylığını gündeme getireceğiz" diye konuştu.

YURT VE DÜNYA Haberleri