Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi'nde sondaj çalışmalarına başlandı.
Başkan Rasim Çorbacı, Ocak Köyü Bodaçari mevkiinde yapılacak olan 130 dükkanın bulunduğu, 100 ortaklı sanayi sitesinin arazi sorunlarını daha önce hallettiklerini belirterek, inşaat aşamasına geçme anlamında zemin etüt sondaj çalışmalarının da başladığını söyledi.
9 ayrı noktada 2 hafta sürecek sondaj çalışmalarının ardından proje ihalesinin yapılacağını kaydeden Çorbacı, “İşin zor kısımlarını geride bıraktık. Bundan sonraki çalışmalarımız artık inşaat aşamasıyla ilgili olacak. Pazar’ın çok önemli bir sorununu çözme noktasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sondaj çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Çorbacı, “İnşaat aşamasının 1,5 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Ortaklarımızın dükkânlarına bir an önce geçmeleri için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yapmış olduğumuz kredi başvurusundan da olumlu cevap geldi. Yatırım programına alınan sitemize 4 milyon lira civarında bir ödenek çıktı. En kısa zamanda inşaat ihalesini gerçekleştirerek, Mart - Nisan aylarında da temeli atarak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz.” diye konuştu.