Pazar'da enkaz temizliği

Pazar eski hükümet konağının yıkılmasından sonra belediye şehirde cadde ve sokakları yıkayarak temizlik harekâtı başlattı.

Pazar’da eski hükümet konağının yıkım çalışmaları nedeniyle şehir merkezi ile caddelerde oluşan çamur ve tozlar belediye ekipleri tarafından yıkama yapılarak temizlendi.




Kaymakamlık ve adliye binasının taşınmasıyla bir süredir atıl vaziyette duran eski hükümet konağı birkaç gün önce Rize Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle Pazar Belediyesi tarafından yıkılmıştı.

Yıkılan alan Pazar Belediyesi tarafından çakılla örtülerek düzeltilirken geçici olarak meydandaki araçların da park alanı oldu.

Pazar ve Rize Belediyesi tarafından hazırlanan peyzaj çalışmasının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de ilgili alana modern bir park yapılması için proje çizdirildiği öğrenildi.

Rize Haberleri