NACİ GÜVEN
Pazar Kaymakamlığı ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği şenlik çerçevesinde düzenlenen halk koşusu, kız ve erkeklerde büyükler ile gençler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.
Hamidiye Pazar Bölge Trafik İstasyonu önünde başlayan ve merkez Atatürk Anıtı önünde tamamlanan koşu erkeklerde 5 kilometrelik parkur, kızlardaysa 3 kilometre parkurda yapıldı.
Koşuda kızlarda Asbuğçe Şentürk birinci, Emine Sandıkçı ikinci, Ayşe Yılmaz ise üçüncü geldi. Erkek büyüklerde Osman Vardal birinciliği, Sami Köse ikinciliği, Ahmet Yılmaz üçüncülüğü elde etti. Genç erkeklerde ise Bahtiyar Çiçek birinci, Erkan Akçelik ikinci, Dursun İlker üçüncü oldu. Koşuda en yaşlı 65 yaşındaki yarışmacı ile 10 yaşındaki en genç yarışmacının aynı anda bitiş noktasına gelmesi ortaya güzel bir tablo koydu.
Yarışmada dereceye giren koşuculara ödüllerinin, 5 Temmuz’da yapılacak şenlik kapanış töreninde verileceği bildirildi.