Pazar'da ortaokullar yarıştı

Pazar'da 10 ortaokulun katılımıyla gerçekleşen bilgi yarışmasında gelenek değişmedi

2023-2024 Öğretim Yılı Sosyal Etkinlikler Programı kapsamında Pazar TOKİ Ortaokulu koordinatörlüğünde Ortaokullar arası bilgi kültür yarışması yapıldı.

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleşen yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, şube müdürleri, oku, kurum müdürleri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

10 ortaokulun katıldığı yarışmada birinciliği geçen yılın birincisi TOKİ Ortaokulu elde ederken, ikinci Haberal Ortaokulu, üçüncü de Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu oldu.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Güncel olmak üzere 7 kategoriden toplam 20 sorunun sorulduğu yarışmada analitik düşünme beceri, bilgi ve hız yarıştı. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük tarafından takdim edildi. 

Birinciliği elde eden TOKİ Ortaokulundan yapılan açıklamada, “Okulumuzu temsilen yarışmaya katılan Sevim Ecrin Marangoz, Ecrin Beray Aktürk ve Burak Aydın'ı bizlere yaşattıkları mutluluk ve onur için kutlar; başarılarının devamını dileriz. Başarının tesadüf olmadığını gözler önüne seren gurur verici tabloda sınıf rehber öğretmenleri başta olmak üzere bu başarıyı elde etmede katkısı olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” denildi.

Rize Haberleri