Pazar'ın trafik lambaları bir hoş!

Pazar'da, lise altındaki kavşağa konulan trafik lambalarının başına gelmedik kalmadı. Lambalar şimdi de üçü birden yanmaya başladı!

Rize’nin Pazar İlçesi’nde sadece lise altındaki sahil yolu kavşağına konulan trafik sinyalizasyon lambalarının sorunları bir türlü bitmiyor.

Bir süre önce hem kırmızı hem de yeşil renklerin aynı anda yanması nedeniyle gündeme gelen trafik lambaları, geçtiğimiz günlerde de şiddetli rüzgâr nedeniyle demirinden kopup karayoluna düşmüştü.

Pazar’daki trafik lambaları şimdi de üçü birden yanmaya başladı.
Pazar’daki trafik karmaşasının en yoğun yaşandığı lise altındaki kavşağa yerleştirilen lambaların kırmızı, sarı ve yeşil renklerinin aynı anda yanması sürücülerin de kafasını karıştırıyor.
Bazı araçlar trafik lambalarının rengine bakmaksızın geçiş yaparken, bazı araçlar da önce duraklıyor, sonra da yolun durumuna göre geçiyor.

YAYA DA SÜRÜCÜ DE TEDİRGİN
Konuyla ilgili Pazar53’e konuşan araç sürücüleri, “Yakın zamanda kurulmasına rağmen trafik sinyalizasyon sisteminin bu şekilde sürekli arıza vermesi düşündürücü. Karayollarının biran önce bu sıkıntıyı çözmesi lazım. Bu bölge trafiğin en yoğun olduğu yer. Allah göstermesin bir kaza olsa sorumlusu kim olacak?” şeklinde konuşurken, yayalar da bu alanın hem sürücü hem de yayalar için en tehlikeli bölge olduğunu ifade ettiler.

 HABERİN VİDEOSU

Rize Haberleri