Rize'de ‘Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz’ etkinliği

Rize’de ‘Bilinçli Gençlik Güçlü Türkiye Platformu’ Mısır halkına destek amacıyla ‘Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz’ etkinliği başlattı

Gökhan Alkanoğlu
Rize’de faaliyetine Kadir Gecesi akşamı başlanan ve yeni kurulan Bilinçli Gençlik Güçlü Türkiye (BGT) Platformu ile Gül-Der’ in öncülüğünde, Mısır Halkına destek amaçlı ‘Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz’ etkinliği başlatıldı.



Bilinçli Gençlik Güçlü Türkiye Platformu Başkanı Berat Çelik yaptığı açıklamada, “Platform olarak burada bulunma amacımız, Mısır’daki Müslüman kardeşlerimizin yalnız olmadığını göstermektir. Bizler her zaman zulmün karşısında hakkın ve haklının yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.



Çelik, Rize Belediye Parkı içinde kurulan destek çadırında bekleyişlerinin devam ettiğini ifade ederek, “Cuma günü öğleden sonra başlayan ‘Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz’ etkinliğimiz, halkın desteği devam ederse 5 gün daha sürecek.” dedi.

Rize Haberleri