BAYRAM ALİ KAVALCI
Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, 2009 yılı içerisinde yol yapım ve onarımı, içme suyu projeleri, içme suyu hatlarının yenilenmesi, perde-taş duvar, menfez ve tahkimat gibi çalışmalara ağırlık verildiğini belirtti.
Geçtiğimiz yıl programa alının tüm işlerin yıl içerisinde tamamlandığını kaydeden Yılmaz, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte de bu kış sezonunda hasar gören yolların onarımlarına ağırlık vererek yolların bakım ve onarımlarını çay sezonuna kadar tamamlamaya çalıştıklarını açıkladı.
Yılmaz “2009 yılında KÖYDES kapsamında tahsis edilen 12 milyon 106 bin TL karşılında planlanan 440 projenin tamamı gerçekleştirilmiştir. Bu yatırımlardan 7 milyon 612 bin TL’si köy yollarına, 2 milyon 93 Bin TL’si içme sularına, 1 milyon 800 bin TL’si ortak alımlara ve 600 bin TL’si devam eden projeler için harcanmıştır” dedi.