Rize'deki babaya acı telefon

Ordu’da serinlemek için denize giren İlker Kaymakçı'nın boğulma haberi, Rize'de çay toplayan babasına cep telefonuyla verildi.

Ordu'da, serinlemek için denize giren 19 yaşındaki İlker Kaymakçı, dalgalar arasında kayboldu.

Olay bugün öğlen saatlerinde Durugöl Mahallesi sahilinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte, tehlikeli olduğu için yasak tabelası asılan yerden serinlemek için denize giren İlker Kaymakçı, biraz açıldıktan sonra çırpınmaya başladı. Ardından da Kaymakçı gözden kayboldu. Kaymakçı'yı bulup kurtarmak için arkadaşları ve sahildekiler seferber oldu. Ancak sonuç alınamadı.

Olay yerine gelen İlker Kaymakçı'nın teyzeleri Hayriye ve Rabia Kırman ile yakınları sinir krizi geçirdi. Teyze Rabia Kırman olay yerinde Rize'de çay toplayan babasını cep telefonu ile arayarak, "Enişte İlker denizde kayboldu" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

44 yaşındaki Çigdem ve 45 yaşındaki Nihat Kaymakçı çiftinin 2 çocuğundan biri olan İlker Kaymakçı'nın bulunması için bölgeye, Sivil Savunma Arama- Kurtarma Birliği'ne bağlı dalgıçlar geldi.

Çevredeki vatandaşlar ve dalgıçlar tarafından aranan gencin cesedine 3 saat sonra ulaşılabildi.

Rize Haberleri