RİZELİLER'İ YAŞATMAK İÇİN ÇAYA İHTİYAÇ VAR

Rize’ye gelen MHP TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Fındıklı, Ardeşen, Pazar, Madenli, İkizdere, Çayeli ve Derepazarı'nda ziyaretlerde bulundu.

CENGİZ YILDIRIM
Seçim çalışmaları için MHP İl Başkanı O. Cem Kazmaz’ın daveti üzerine Rize’ye gelen MHP TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural; Fındıklı, Ardeşen, Pazar Madenli, İkizdere, Çayeli ve Derepazarı'nda ziyaretlerde bulunup Rize Merkez’de kortej halinde  Dombra Müziği eşliğinde Memişağa Parkı’nda yürüyüş gerçekleştirdi.



RİZELİLER'İ YAŞATMAK İÇİN ÇAYA İHTİYAÇ VAR

Pazar'da seçim irtibat bürosunda konuşma yapan Vural, geçmişte bir milletvekilinin çay kanunu hazırladığını ifade ederek, "Biliyorsunuz bu ÇAYKUR'u tamamıyla özelleştiriyorlardı. Allah için Rize'de Gümrük ve Ticaret Bakanı var. Bu nasıl Rize bakanı? Sürekli kaçak çay girip çıkıyor. Bir de bunların paketleme tesisleri için başka bölgelerde  izin de veriliyor. Onun için çayı yaşatmak lazım. Çünkü Rizelileri yaşatmak için çaya ihtiyaç var. Onu korumak lazım. Tarımı  destekleyin çifçiyi emekliyi mağdur etmeyin" dedi.





 

Rize Haberleri