Uğur Dündar'ın kimyası bozulmuş

Başbakan, Uğur Dündar' fena giydirdi! Kendisine seslenen Dündar'a Erdoğan bakın neler dedi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV'de Pazar günü yapılacak yerel seçimleri değerlendirdi. Seçim yasakları öncesi son mesajlarını veren Erdoğan, Uğur Dündar'ı da unutmadı. Erdoğan, Dündar için sert konuştu.

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Uğur Dündar, canlı yayında seslendiği Erdoğan'dan da yüz bulamadı. Başbakan Erdoğan, NTV'de katıldığı programda gazetecilerin sorularını cevaplarken Uğur Dündar'ı da unutmadı. Dündar'ın kendisi ve Bakan Şahin'in ailesine yönelik benzetme yapmasını yadırgadını ifade eden Erdoğan, bu tür ifadeler çirkindir dedi.

İşte Erdoğan'ın Uğur Dündar'la ilgili o sert sözleri;

Bu iddianameyi hazırlayan Tayyip Erdoğan değil,  ama sayın Dündar kendi eşi ile benim ve Adalet Bakanımın eşini bu davaya katarak neden kıyaslama yapıyor. Nedir bu öfke. Bu aralarda ciddi manada kimyası bozulmuş durumda. Şu anda memuriyetini tam manası ile yerine getiriyor. Dürüst haberciliği geçin. Memuriyetini yerine getiriyor.

"DÜRÜST HABERCİLİK GEÇ BUNLARI"

Yaptığı iş bu. Bir defa dürüst olması gerekiyor, yaptığı görevi dürüst yapması lazım. Dürüst habercilik geç bunları ne dürüst haberciliği! Sadece memuriyetinin gereğini yapıyor ve seçimi farklı bir noktaya sokarak sürdürmenin gayreti içerisinde. Belki de bu isyanlar oradan da gelebilir. Kalkıp bu iddianamede yer alan böyle bir konuyu, ne benimle ne Adelet Bakanımla özdeş hale getirmesi çok çirkin bir defa, bundan dolayı kendisini kınıyorum. Bunu da aynen o yargı süreci düzeltecektir onunla alakalı bir konudur. Dolayısıyla bununla ilgili bundan başka bir şeyi konuşmamda kesinlikle doğru olmaz.

UĞUR DÜNDAR NE SÖYLEMİŞTİ?

Namusum beş paralık ediliyor: Aile namusumuz şerefimiz beş paralık edilmek isteniyor. Ben Sayın Başbakana sesleniyorum, Sayın Başbakanın temiz olduğuna inandığım yüreğine sesleniyorum. Sayın Başbakan Emine Hanım'ın sık sık Brezilya'ya gittiğine dair size bir iftira atılsa, aile namusunuz karalanmak isterse ne yaparsınız. Ben Adalet Bakanı'na sesleniyorum her zaman temiz olduğunu söylediğim Mehmet Ali Şahin'e eşiniz hakkında böyle bir iftiraya uğrasanız ne yaparsınız?

DÜNDAR BÖYLE İSYAN ETMİŞTİ

YURT VE DÜNYA Haberleri