Ziyarete en çok Perinçek sevindi

Kendisi ziyaret edilmediği halde EN ÇOK SEVİNEN O. "Biliyordum PAŞAM BİZİ YALNIZ BIRAKMAZ"

KANDIRA'DA BAYRAM HAVASI
Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi'nin Kandıra Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ergenekon sanıkları emekli orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'u ziyaret etmesi, Kandıra Cezaevi'nde bayram havası yarattı. Ziyaret biter bitmez, haber tüm koğuşlara yayıldı. Korgeneral Mendi'nin ziyareti sevinç çığlıkları ile karşılanırken, Genelkurmay'ın yaptığı açıklamada bu ziyaretin TSK adına yapıldığının duyurulmasıyla sevinç bir kat daha arttı.

EN ÇOK SEVİNEN PERİNÇEK OLDU
Kandıra Cezaevine TSK adına yapılan ziyarete en çok sevinen isim ise Ergenekon sanığı İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek oldu. Perinçek'in, kendisi ziyaret edilmemesine rağmen, "Biliyordum. Paşam bizi yalnız bırakmaz" diyerek memnuniyetini dile getirdiği öğrenildi. Ziyaretin TSK adına yapılmasının sembolik bir önemi olduğunu çevresine ısrarla söyleyen Perinçek'in moralinin tutuklanmasından bu yana en yüksek seviyede olduğu söyleniyor.

VELİ KÜÇÜK'ÜN MORALİ BOZUK
Aynı soruşturma kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün ağzını ise bıçak açmıyormuş. Nitekim ziyaretin ardından Veli Küçük'ün bulunduğu koğuştan hiç ses gelmemesi dikkat çekmiş. Son olarak 'Karagümrük Çetesi'nin Uşak Cezaevi'nde çıkardığı isyanda sarfettikleri ve kameralara kaydedilen sözlerinde de ismi geçen Veli Küçük, şu sıralar Kandıra Cezaevi'nin morali en bozuk konukları arasında yer alıyor.

YURT VE DÜNYA Haberleri