1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Şiracının ortağı Bozacı!
Şiracının ortağı Bozacı!

Şiracının ortağı Bozacı!

Aydın Doğan'ın Alman ortağına ait Bild gazetesi, Hürriyet başyazarı Ekşi'yi referans göstererek Erdoğan'ı 'antisemitist' yaptı.

A+A-

Aydın Doğan Grubu'nun ortağı Alman Bertelsman'ın yayın grubundaki Bild gazetesi, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tarihi restini 'antisemitist' çıkış olarak yorumladı. Gazete Hürriyet Başyazarı Oktay Ekşi'yi refarans gösterdi.

Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tarihi çıkışı ve Gazze'deki israil saldırılarına ilişkin mesajlar tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, Almanya'da Doğan Grubu'nun ortağı olduğu Bertelsman'ın yayın grubunda yeralan Bild gazetesi provokasyon kokan haberleri dikkat çekti. Gazete Hürriyet ve Vatan'ı refarans göstererek 'Erdoğan'ı anti-semitist olmakla' suçladı.

ÖZKÖK'ÜN YAKIN DOSTU
Bild'in haberinde Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tarihi çıkışı sert bir biçimde eleştirirken, Hürriyet gazetesi başyazarı Oktay Ekşi'nin görüşleri ile Vatan gazetesinde çıkan yorumları referans alması dikkat çekti. Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün yakın arkadaşı olan Kai Dikman yönetimindeki Bild gazetesi, 'Erdoğan anti-semitist mi?' başlığı ile verdiği haberde 'Erdoğan'ın İsrail halkını hedef alan saldırgan bir tutum sergilediğini' öne sürdü. Erdoğan'ın Hamas'ın barış sürecine dahil edilmesi yönündeki açıklamasını ve Gazze 'acık hava hapisanesine döndü' sözlerini eleştiren Bild gazetesi, Başbakan'ın 'Ben ansitemizimin karşında yer aldığını açıklayan bir başbakanım' sözünü ise görmezlikten geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız