1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Sokak köpeğinden insanlık dersi
Sokak köpeğinden insanlık dersi

Sokak köpeğinden insanlık dersi

Bir sokak köpeği, karayolunda araç çarpması sonucu ölen arkadaşının başında bir haftadır bekleyerek görenlere insanlık dersi verdi.

A+A-

Merkez Yüreğir ilçesi, Yakapınar beldesi sınırları içerisinde D-400 karayolu Ceyhan istikametinde dolaşan 3 sokak köpeğinden birine yoldan geçen bir araç çarparak öldürdü.

İki köpek ise kazanın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen ölen arkadaşlarının yanından hiç ayrılmadı. Köpeklerden biri olay yerinde gezinirken, diğer köpek ise ölen arkadaşının yanından bir saniye bile ayrılmadı.


Görenlere insanlık dersi veren köpek, yoldan geçen vatandaşların ölen köpeği kaldırmak istemesine ise tepki göstererek izin vermedi.

Bir eğitim kurumunda servis sürücülüğü yapan Hakan İzci, D-400 karayolunda her gün geçtiğini ve bu köpeklerin sürekli buralarda dolaştığını yaklaşık bir haftadır 3 köpekten birine araç çarpması sonucu öldüğünü diğer köpeklerinde köpeğin başından hiç ayrılmayarak insanlık dersi verdiğini söyledi.

İzci, dünyada insanların birbirini öldürdüğünü ancak köpeğin bir haftadır ölen köpeğin başından ayrılmadığını belirterek, "Bütün yetkilileri aradım. Ancak kimse gelip köpeğe sahip çıkmadı. İnsanlık ölmüş. Çarpan
sürücü hiç arkasına bakmadan gitmiş. Yetkilileri arıyoruz onlarda birbirinin üzerine atıyor. Diğer iki köpek de ölen köpeğin başında beklerken araç altında kalarak hayatını kaybedecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum