1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sütlüoğlu: Havaalanı işi siyasi iradenin elinde
Sütlüoğlu: Havaalanı işi siyasi iradenin elinde

Sütlüoğlu: Havaalanı işi siyasi iradenin elinde

İmdat Sütlüoğlu, Rize-Artvin havaalanı için proje ve yer çalışmalarını kendi döneminde hazırlattığını, şimdi topun siyasi iradenin elinde olduğunu söyledi.

A+A-

ÖMER FARUK ZENGİNAL
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu yaptığı açıklamada, “Ardeşen Belediye Başkanlığım dönemimde Ardeşen için bazı hedefler koymuştuk. Bunlardan biri organize sanayi bölgesi, diğeri havaalanı projesiydi.  Bu iki proje ana hedeflerimiz arasında idi. Ben Rize milletvekilliği dönemimde organize sanayi bölgesi projesini yatırım programına aldırmıştım ve önümüzdeki dönemlerde bununla ilgili çalışmalar yapılacak. Havaalanı projesi ile ilgili ise, ilk etapta sahilden geçen bir havaalanı projesi düşünmüştük. Fakat sahil yolu geçince bu projeyi, Ardeşen Elmalık Mahallesi civarında, Hamidiye’nin üst tarafında ki düzlüklerde yapılmasıyla ilgili inceleme ve etütler yaptırdık. Rize-Artvin arasında yapılacak olan havaalanı için hazırlıklarımız tamam. Artık siyasi iradenin bu bölgeye bir havaalanı yapılmasıyla ilgili karar alması bekleniyor.” dedi.

havaalan.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum