1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Taksim'de yine rezil görüntüler
Taksim'de yine rezil görüntüler

Taksim'de yine rezil görüntüler

Taksim'de her türlü önleme rağmen tacizin önü alınamadı. Genç kızlar kalabalığın arasında zor anlar yaşadı..

A+A-

Taksim'de kendini bilmezler iş başındaydı. Geçen yıllara oranla olaylar daha azdı.

Buna rağmen kendini bilmezler yine iş başındaydı.. Taksim meydanında kalabalığın arasında kalan genç kız zor anlar yaşadı.

Kız bir anda etrafını çeviren kalabalık arasında kaldı. Çığlıklar atan kız korku içinde tacizcilerden uzaklaşmaya çalıştı. Talihsiz kız dükkana güçlükle sığınarak kurtulabildi.

TACİZ KAVGASINA TUTUŞTULAR

Taksim Meydanı'ndaki yılbaşı etkinliklerine katılan bir çift, taciz edildikleri gerekçesiyle bir grup genç ile kavgaya tutuştu. Başka bir grubun taciz edildiklerini iddia eden çifte yardım etmek için kavgaya karışması sonucu tekme ve yumruklar havada uçuştu.

TACİZ GÖZALTILARI

Yılbaşı kutlamaları sırasında kadınları taciz ettikleri gerekçesiyle çok sayıda şahıs da gözaltına alındı.Bir grup gencin eşini taciz ettiğini ileri süren bir kişi şahıslarla kavgaya tutuştu. Ayrıca çok sayıda kadın da taciz edildikleri gerekçesiyle polise başvurdu. Polis yapılan çalışmalar sonucu çok sayıda şahsı taciz nedeniyle gözaltına aldı. Gözaltın alınanlar Taksim Polis Merkezi'ne getirildi.

ALKOL KOMASINA GİRENLER OLDU

Öte yandan, yılbaşı kutlamalarında alkolü fazla kaçıranlar da oldu. Alkol komasına giren vatandaşlar Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız