1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Taraf Büyükanıt'a meydan okudu
Taraf Büyükanıt'a meydan okudu

Taraf Büyükanıt'a meydan okudu

Taraf Gazetesi'nden dik duruş örneği. Yaptıkları haberlerden rahatsız olan ve Gazeteye 'satılmış' imasıyla finansör soran Büyükanıt'a sert yanıt:

A+A-

Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, Taraf Gazetesi'nin ortaya çıkardığı "Genelkurmay'ın Türkiye'yi Biçimlendirme Planı" ile ilgili manşet haberine sert çıkmıştı.

Büyükanıt haberi yalanlayarak, "O gazeteyi finanse eden kim, siz ona bakın; bakın sadece o gazetenin finansörü diyorum" şeklinde konuşmuştu.

Gazeteyi satılmış basın statüsünde ayağa düşürmeyi amaçlayan bu sözlere Taraf'ın cevabı da sert oldu.

Taraf Gazetesi Yaşar Büyükanıt'a adeta meydan okudu. Yaşar Paşa'ya çağrıda bulunan gazete, "Büyükanıt o gizli finansörün kimliğini açıklasın. Dürüst ve adil bir generalden beklenen budur. Taraf'ın bir ilişkisini, gizli bir para kaynağını ortaya çıkarırsa, biz de dürüstlüğün gereğini yapar bu gazeteyi kapatırız” denildi.

Taraf, Büyükanıt'ın imalı suçlamalar yerine, devletin bütün istihbarat örgütlerine gazeteyi inceletsin çağrısını yaparak hiçbir örgütle, partiyle, cemaatle ilişkisinin bulunmadığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum