1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ücretsiz test yaptırdı; şeker hastası çıktılar!
Ücretsiz test yaptırdı; şeker hastası çıktılar!

Ücretsiz test yaptırdı; şeker hastası çıktılar!

Rize'de kurulan ücretsiz şeker ölçümü yapılan standa yoğun ilgi gösterilirken, bir çok kişi şeker oranlarının yüksek olduğunun ilk kez farkına vardı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ücretsiz şeker ölçümü yapılarak bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Cumhuriyet Caddesi Atatürk Anıtı önünde kurulan ücretsiz şeker ölçümü yapılan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

40367

Ölçümler sırasında bir çok kişi şeker oranlarının yüksek olduğunun ilk kez farkına vardı.

Sağlık görevlileri amaçlarının hastalığa dikkat çekerek vatandaşları bilinçlendirmek olduğunu belirterek, “Bir çok kişi şeker hastası olduğunu tesadüfen yapılan bu ölçümlerde fark ediyor” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız