1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Uğur Dündar'ın hedefi Org. Özkök
Uğur Dündar'ın hedefi Org. Özkök

Uğur Dündar'ın hedefi Org. Özkök

Uğur Dündar'lı Star Haber, Org. Hilmi Özkök'ü hedef tahtası yaptı. Ağzı bozuk kim varsa Özkök'e hakaret ettiriliyor.

A+A-

Darbe iddialarını yalanlamayan hatta yaptığı imalarla doğruluğu yönündeki inancı güçlendiren emekli Genelkurmay Başkanı Org. Hilmi Özkök, Uğur Dündar'ın hedef tahtası oldu.

Gün geçmiyor ki Org. Hilmi Özkök aleyhine bir haber Uğur Dündar'la Star Haber'de olmasın..

Üstelik Org. Özkök aleyhine yapılan bu haberlerde, Org. Özkök'e eleştiriyi en belaltı ve aşağılık kelimelerle yapanlar seçiliyor.

Toplumda itibarı şüpheli Yalçın Küçük ve Erman Toroğlu bu iş için Uğur Dündar'ın seçtiği iki isim oldu.

Dündar dün akşamki Ana Haber'de Erman Toroğlu'yu çıkartarak, tuhaf yorumlar yaptırdı.  Org. Hilmi Özkök'ün “Ergenekon davasında tanık olur musunuz?” sorusuna verdiği “kasaptaki ete soğan doğramam, önce dava açılsın” sözleriyle ilgili Erman Toroğlu, “et ve soğan” ekseninde garip değerlendirmeler yaptı.

Kendisinin nasıl bel altı benzetmeler yaptığı tüm kamuoyu tarafından bilinen Erman Toroğlu'nun, bir özdeyiş üzerinden benzetme yapan Org. Özkök'ü eleştirmeye ne kadar hakkı var tartışılır.

Ancak Star Haber'in asıl derdi bu değildi. Geçmişte Erman Toroğlu'nun Org. Özkök'e “kodu mu oturtan” gibi sözlerle yaptığı hakaret tekrar tekrar ekrana getirildi ve Org. Özkök'ün sözleriyle birleştirildi. Sonrasında ise Erman Toroğlu'nun soğanlı etli muhabbeti üstüne eklendi.

Dündar'ın haberin sonunda yaptığı "Erman hoca çok vergi veriyor" yorumu ise evlere şenlikti.




YALÇIN KÜÇÜK'Ü DE ES GEÇMEMİŞTİ

Uğur Dündar'lı Star Haber, Org. Özkök'ü hedef alan yayınlarında önceki gün de Yalçın Küçük'ü kullanmıştı. Yalan olduğu kesin olarak ispatlanan Kara Kuvvetleri Brove'sinden Atatürk'ü sökme gibi iftiralarla Yalçın Küçük'ün Org. Özkök'e hakaretleri uzun uzun yayınlanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum