1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Vadi Başbakan'ı hedef mi aldı?
Vadi Başbakan'ı hedef mi aldı?

Vadi Başbakan'ı hedef mi aldı?

Kurtlar Vadisi, Aydın Doğan'ın kanalında şaşırtmaya devam ediyor. Başbakan tiplemesi ve İskender'in plakası diziyi izleyenleri şok etti!

A+A-

Kurtlar Vadisi ekibine bir şeyler oldu! Star transferinin ardından, senaryoda büyük değişikliğe giden ekip, şaşırtmaya devam ediyor. Büyük İskender'in bindiği aracın plakası ise bir hayla ilginç: 34 RTE 321.

Aydın Doğan’ın TV’sindeki yayın ile birlikte başlayan konu değişimi ve dizinin senaryosunda çizilen başbakan profili gözlerden kaçmıyor.

Şimdi herkes aynı soruyu soruyor: Aydın Doğan, Türkiye'nin en çok izlenen dizisini kendi kanalına alıp manipülasyon yaparak Başbakan'dan intikam almaya mı çalışıyor?

24222
Bazı muhalif yazarçizer takımı, Erdoğan’ı Tİ’ye almak için Recep Tayyip Erdoğan yerine RTE ifadesini kullanıyor. Kurtlar Vadisi’nde İskender Büyük tiplemesinin 34 RTE 321 plakalı araçtan inmesi ve plakanın filmde uzun süre belirgin şekilde gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

34 RTE’den sonra 3, 2 ve 1 şeklinde azalan rakamlar kullanılması da manidar bulundu. Dizide başbakana yönelik manipülasyonlar bununla da sınırlı değil.

Show TV’den ayrılması gündeme geldiği dönemde ilk kez bir başbakan profili diziye eklenmişti.

Kurtlar Vadisi'nin Aydın Doğan’ın Star’ına transfer olmasıyla dizideki Başbakan karakteri de yavaş yavaş şekil bulmaya başladı. Polat, Başbakan’a Cuma namazındaki suikastı önlemeye çalışırken dizi yaz tatiline çıkmış ve ardından da Aydın Doğan’ın Star’ına transfer olmuştu.

Dün akşam yayınlanan son bölümde ise Polat’ın adamları polis tarafından kuşatılırken, Polat; Başbakan’dan, adamlarına karşı başlatılan operasyonu durdurması için ricada bulunuyor.

Başbakan İçişleri Bakanı’na emrediyor. Ancak operasyonun basına sızdığı ve durdurulamayacağı Başbakan’a geri cevap olarak geliyor!

Kendi İçişleri Bakanına söz geçiremeyen Başbakan, ‘Bana emniyet müdürünü bağlayın’ ifadesini kullanıyor!

Bu gelişmelere rağmen operasyon devam ediyor ve Polat’ın adamları polis tarafından alıkonuluyor.

Dizide izleyiciye, başbakan; kendi içişleri bakanı ve hatta bir emniyet müdürüne bile sözü geçmeyen adam tiplemesi şeklinde işlenirken, Aydın Doğan'ı canlandırdığı iddia edilen medya patronu Davut Tataroğlu karakteri ise yeniden güçlü ve karizmatik bir yapıya kaydırılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum