
Vali Şarbak Rize'den ayrıldı
Vali Zekeriya Şarbak Rizeden ayrıldı. AK Parti yetkilileri, vekiller ve belediye başkanı, Rize'de olmalarına rağmen veda törenine katılmadılar.
GÖKTÜRK FIRAT
Sabah saatlerinde makam otomobili ile Rize Valiliği binasına gelen Şarbak burada kendisini uğurlamaya gelen bürokrat ve vatandaşlarla görüşerek kısa bir veda konuşması yaptı.
Vali Şarbak konuşmasında helallik istedi. Şarbak daha sonra kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek el sıkıştı. Rize’de bulunmalarına rağmen AK Parti Rize Milletvekillerinin, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın ve üst düzey AK Partililer’in uğurlamaya gelmemeleri dikkat çekti.
Makam otomobiline binerek Valilik binasından ayrılan Şarbak, şoförü ve koruması ile birkaç kilometre gittikten sonra makam otomobilinden inerek kendisine ait özel otomobili ile yoluna devam etti.
21 Aralık 2008 Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden Rize Valiliğine atanan Şarbak Rize’de 8 ay boyunca görev yaptı. Şarbak’ın atamasını kendi istediği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı’na yeni bir göreve atanması bekleniyor.
HABERE YORUM KAT