1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yazıcıoğlu'nun 4. Kazası
Yazıcıoğlu'nun 4. Kazası

Yazıcıoğlu'nun 4. Kazası

Helikopterin düşmesi sonucu yaralandığı bilgisi gelen BBP lideri Yazıcıoğlu 2007'nin Mayıs ayı ile 2008 Haziran arası 4 kaza atlattı.

A+A-

Kahramanmaraş'ta içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu ağır yaralı olduğu bilgisi gelen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun başı trafik kazalarından hiç kurtulmadı.
Bir yıl içinde kendisi 3, eşi 1 kere trafik kazası geçiren Yazıcıoğlu, 21 Mayıs 2007'de geçirdiği kaza için, “Kasıt olduğunu düşünmüyorum. Ama kötü bir kaza atlattık. Allah korudu” diye konuşmuştu.
13 Mayıs 2007'de eşi Gülifer Yazıcıoğlu, Yozgat yakınlarında trafik kazası geçiren BBP lideri 8 gün sonra Ordu'dan Ankara'ya dönerken Samsun'da kaza geçirmişti. Kırmızı ışıkta geçen bir minibüsün aniden önlerine fırlaması sonucu içinde bulunan araçtan hafifi yaralı kurtulan Yazıcıoğlu, aynı yılın Ağustos ayında ikinci kazasını Sivas'ta geçirdi.
25 Ağustos 2007'de Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde bir parti faaliyetinden dönerken, kavşakta meydana gelen kazadan da yara almadan kurtulan Yazıcıoğlu, o kaza hakkında, “Geceydi, ben görmedim. Şoförüm karartı görmüş. Ama inip baktık bir şey yoktu. Traktör olduğu kesin değil, kamyon da olabilir” demişti.
Yazıcıoğlu'nun son kazası, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Bolu tünelinde meydana geldi. Partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılmak için İstanbul'dan Ankara'ya dönen Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu araç Bolu Tüneli'ne girişte önlerinde bulunan bir kamyonun direksiyonu sola kırmasıyla ani fren yaparak ciddi hasar görmüştü.
”KASIT DÜŞÜNMÜYORUM”
Yazıcıoğlu, o kazayı şöyle anlatmıştı: “Bolu'da tünele girer girmez öndeki kamyon sinyal vermeden sollayınca bir anda önümüze kamyon çıktı. Frene basıldı ama mesafe yetersiz olunca kamyona çarptık. Camlar kırıldı birden, air baglar açıldı, sağ taraf çöktü, tavan delindi. Kasıt olduğunu düşünmüyorum. Araba durur durmaz aradan indim, yoldaki dubaların yerini değiştirdim. Yoksa arkadan gelenlerle daha büyük kaza olacaktı. Dubaların yerini değiştirmemize rağmen arkadan gelenler dubalara çarptı. Allah'tan zincirleme kaza olmadı. Eğer koruma önde olsaydı o ağır yaralanabilirdi. Allah koruda da bir şey olmadı”

"BANA ÇARPAN ARAÇLAR BULUNAMIYOR"

2008 yılında Kanaltürk'de Fatih Karaca'nın programında geçirdiği kazalara değinen Yazıcıoğlu ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Bir yıl içerisinde 4 kez trafik kazası geçiren BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, kazaların şeklinden dolayı şüphe duyduğunu, kendisine ve ailesine çarpan araçların bir türlü emniyetce bulunamadığını belirtmişti. Yazıcıoğlu şunları demişti:"Ben bütün bunların normal bir kaza olduğunu düşünüyorum. Neticede biz yolumuza devam edeceğiz"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız