1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü
Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu K.Manmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter düştü, 5 kişi yaralı...

A+A-

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, helikopter kazasında yaralanan Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi.
Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ise ''Bana gelen bilgilere göre, kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı. Muhsin Yazıcıoğlu yaralı, şuuru açık. Arkadaşlar kendisini hastaneye ulaştıracaklar. Henüz hastaneye kaldırılmadı'' dedi.
Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken Kayseri Erkilet Havaalanı'nda yakıt ikmali yapacağı öğrenildi.
Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, saat 13.30'da Kahramanmaraş'tan hareket eden Yazıcıoğlu ile 5 kişinin bulunduğu özel helikopter ile temas kesildi.
Helikopter pilotunun, 112 Acil Yardım'ı aradığı, kazada yaralananlar bulunduğunu belirterek ambulans istediği öğrenildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Kadir Çetinkara, yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu'nu taşıyan özel helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Çardak beldesi yakınlarında düştüğünün belirlendiğini söyledi.
Bu arada yaralıları getirmek üzere Ankara'dan Sağlık Bakanlığına ait bir ambulans helikopter ile Emniyet Genel Müdürlüğüne ait arama-kurtarma helikopteri Ankara'dan bölgeye gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız