1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Yoğun yağış sele neden oldu
Yoğun yağış sele neden oldu

Yoğun yağış sele neden oldu

Arhavi'de meydana gelen yoğun yağışlar sonrasında bazı bölgelerde mazgalların taşmasıyla su taşkınları yaşandı.

A+A-

Osman Emre Ergün
ARTVİN (İHA) - Arhavi Belediyesi ekipleri, hızlı ve etkili müdahaleleriyle birçok noktada taşkınları kontrol altına aldı.

yagis3-001.jpg

Özellikle Boğaziçi Mahallesi'nde yaşanan olayda bir araç, belediye personellerinin hızlı müdahalesi sayesinde suyun altında kalmaktan son anda kurtarıldı. Kapisre Deresi'nde herhangi bir yükselme meydana gelmediği gözlemlendi.

yagis2-001.jpg

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde taşkınların önlendiğini belirtti. Başkan Ataselim, "Birçok noktadaki taşkınların önlenmesi için gerekli tespitler yapıldı ve en kısa sürede taşkınları önlemek amacıyla çalışmalar başlatılacak" dedi.

yagis1-001.jpg

Artvin'den gelen AFAD ekipleri de hazır bulunurken, yağışlar devam ettiği ve durumun yakından takip edildiği belirtildi.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız