1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Yol kenarlarına atılan karpuzlar neyin nesi?
Yol kenarlarına atılan karpuzlar neyin nesi?

Yol kenarlarına atılan karpuzlar neyin nesi?

Yol kenarına atılmış olan çok sayıda karpuz dikkat çekerken, olay kafa karıştırdı!

A+A-

Muhammer Ay
SAMSUN (İHA) - 
Samsun'da marketlerde en ucuz karpuzun kilosu 10 liraya satılırken, İlkadım ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde yol kenarına atılmış çok sayıda karpuza rastlandı.

karpuz1-001.jpg

Çoğunluğu parçalanmış olan karpuzların kimler tarafından ne amaçla atıldığı ise görenler tarafından merak konusu oldu.

karpuz2-002.jpg

karpuz3-001.jpg

karpuz8.jpg

karpuz7.jpg

karpuz6.jpg

karpuz5.jpg

karpuz4.jpg

HABER GÜNCELLEME: (13.06.2024 16:45:51 Samsun / Çevre / 20240613AW227027)

Samsun'da ırmak kenarına karpuz döken firmaya 14 bin 430 TL ceza

SAMSUN (İHA) - Samsun'da ırmak kenarına karpuz döken nakliye firmasına ‘çevreyi kirletmekten' 14 bin 430 TL ceza uygulandı.

İlkadım ilçesi Güzeldere Mahallesi'nde yol ve Mert Irmağı kenarına onlarca kapuz döküldü. Çevreye saçılan ve kirlilik oluşturan karpuzlar vatandaşların dikkatini çekti. Durumun haber yapılması üzerine yetkililer harekete geçti.

Yetkililerin yaptığı inceleme sonucu, Adana'dan bir nakliye firmasının BİM'e karpuz getirdiği, hasarlı olanları ise yol ve ırmak kenarına döktüğü belirlendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Kabahatler Kanunu'na göre idari yaptırım uygularken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü de nakliye firmasına Çevre Kanunu'nun 20. maddesine göre ‘çevreyi kirletmekten' 14 bin 430 TL ceza yazdı.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum