
Yüce, sel vuran fabrikayı inceledi
Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, selden hasar gören Ambarlık Çay Fabrikasında incelemeler yaptı.
Bölgede yaşanan sel felaketinin ardından yapılan incelemelerde selin meydana getirdiği zararlar da bir bir ortaya çıkıyor.
Aşırı yağan yağmurlar neticesinde, sel felaketinin yoğun olarak yaşandığı Salarha bölgesinde bulunan Çaykur Ambarlık Çay Fabrikası’nın bazı üniteleri sel sularından zarar gördü. Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, olayın ardından fabrikada incelemelerde bulundu.
Çalışmalarını koordine eden Genel Müdür Yüce, hasar gören ünitelerinin kısa sürede onarılarak fabrikanın tekrar üretime geçtiğini belirtti.
Genel Müdür Yüce; “Olayın başlangıcından itibaren gerekli önlemleri alarak afeti en düşük hasarla atlatmaya çalıştık. Ancak buna rağmen bölgemizi etkileyen doğal afet, fabrikamızın da bazı ünitelerine zarar vermiştir. Onarım ve temizleme çalışmalarımızı ivedilikle yapıp zarar gören ünitelerimizi yeniden çalışır duruma getirdik. Bu yoğun çalışma ve çabalarımızda desteklerini esirgemeyen çalışanlarımıza ve gösterdikleri ilgi, alaka ile anlayışlarından ötürü üreticilerimize teşekkür ediyorum. Hepimize tekrar geçmiş olsun.” dedi.
Genel Müdür Ekrem Yüce Fabrikanın ardından selin etkilediği bölgede de incelemelerde bulunup selden zarar gören vatandaşlar ile görüşüp bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Öte yandan selin neden olduğu hasar nedeni ile üretime ara verilen Ambarlık Çay Fabrikasında üretime bir günlük aradan sonra tekrar başlandığı belirtildi.
HABERE YORUM KAT